Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΟΔΑΠ Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος “ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ”, φέτος και στο Κοντόπευκο

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος “ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ”, φέτος και στο Κοντόπευκο

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα υλοποιήσει φέτος την επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής, να λειτουργήσει παράρτημα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Θανάσης Βέγγος” και στο Κοντόπευκο.

Οι κινηματογραφικές προβολές, θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου (Λυκούργου και Αρτέμωνος), από την Πέμπτη 16 Ιουνίου έως την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022. Οι προβολές θα συνεχισθούν στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται:

    Η δημιουργία μιας πολιτιστικής δομής, στο Κοντόπευκο

    Η διευκόλυνση της προσβάσεως στον Κινηματογράφο, για τους κατοίκους του Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων

    Η επιμήκυνση της κινηματογραφικής περιόδου για έναν μήνα περίπου και η επακόλουθη μακρύτερη περίοδος ψυχαγωγίας για όλους τους συμπολίτες μας, αφού οι ταινίες που θα προβληθούν στους δυο χώρους θα είναι διαφορετικές. Στο 7ο Δημοτικό, θα υπάρχει μόνο μια προβολή ανά ημέρα.

Το εγχείρημα φέτος θα είναι πιλοτικό. Εφ΄όσον υπάρξει αποδοχή του από τους συμπολίτες μας, που θα φανεί από την συμμετοχή τους, θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια με καλύτερους όρους και συνθήκες.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτω