3ος συνεχόμενος τελικός στη Σαρδηνία για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη του ΟΑΑΠ

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη, του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, και η Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, Jessie Aney, προκρίθηκαν σήμερα στον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula, που θα είναι ο 3ος διαδοχικός τελικός που θα παίξουν στη Σαρδηνία.

Η Σακελλαρίδη και η Aney κέρδισαν στον ημιτελικό τη Ρωσίδα Ksenia Laskutova και τη Γιαπωνέζα Misaki Matsuda με 6-3, 6-0 σε 45 μόλις λεπτά, για να πάρουν μια άνετη πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του ASD Fortevillage, στο Santa Margherita di Pula της Σαρδηνίας στην Ιταλία.

Θα είναι ο 3ος διαδοχικός τελικός που θα παίξουν στις 3 τελευταίες εβδομάδες, αφού πριν 2 εβδομάδες είχαν κερδίσει τον τίτλο στο 25άρι του ίδιου κλαμπ και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ.

Θα αντιμετωπίσουν τις Ιταλίδες Nuria Brancaccio και Angelica Moratelli, που βρίσκονται στο Νο.2 του ταμπλό. Στο Νο.1 του ταμπλό είναι η Σακελλαρίδη και η Aney.

Στα μονά σήμερα η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.314 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της, καθώς ηττήθηκε από τη Γιαπωνέζα Misaki Matsuda μετά από 2,5 ώρες αγώνα με 5-7, 6-2, 6-1, στον 2ο γύρο.

Πηγή: tennisnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.