Συλλογικότητες και η δημοτική παράταξη Φυσάει Κόντρα κατά της μίσθωσης στο Parking στην Δουκίσσης Πλακεντίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα κινητοποίηση στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών σε συνέχεια των κινητοποιήσεων για την ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ της Δουκίσσης Πλακεντίας. Παρευρέθηκαν, εκτός του Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, η Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής, η Πρωτοβουλία Πολιτών – Χαλάνδρι Ενάντια και η Αντίσταση και Ανατροπή – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων, καθώς και οι περιφερειακές κινήσεις Ανυπότακτη Αττική και Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν να γίνει συνάντηση μιας αντιπροσωπείας με τον ΓΓ Υποδομών, Γιώργο Δεδέ. Η αρχική του τοποθέτηση ήταν ότι δεν ήξερε για την ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ. Αφού παρουσιάστηκαν από μεριάς μας όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από την ιδιωτικοποίηση και αφού έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να ανακληθεί η απόφαση πώλησης του πάρκινγκ, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα και τις πληροφορίες στον Υπουργό και ότι θα υπάρξει επικοινωνία με την διεύθυνση της Αττικό Μετρό.

Η συνάντηση αυτή δεν ήταν παρά μια επανάληψη της προηγούμενης, μετά την οποία δεν υπήρξε καμία κινητοποίηση από μεριάς Υπουργείου. Γι’ αυτό δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της συμφωνίας και καλούμε όλους και όλες στην κινητοποίηση στο πάρκινγκ στη Δουκίσσης Πλακεντίας αύριο, 22/03, στις 7.30 το πρωί.